BERFİN ANAOKULU TARİHÇEMİZ

Okulumuz Hakkari ili Merkez ilçesinde yer almaktadır. 2012 yılında hizmete açılan okulumuz 400 metre kare okul alanına ve 350 metre kare bahçe alanına sahiptir.

Okulumuz Milli Eğitim Bakanlığı kararıyla 3 derslikli bağımsız bir anaokulu olarak kuruldu.

Binamız içerisinde 3 derslik, 1 mutfak, 1 personel odası, 4 lavabo ve 2 idari oda barındırmaktadır.

Mimari olarak yıldız tipi anaokulu olarak inşa edilmiştir.

Okulumuzun bulunduğu alanda geçmişte Emniyet Müdürlüğü Lojmanları faaliyet göstermekteydi.

Kurulduğu ilk yıldan beri özveriye hizmet vermekte olan okulumuz tek katlı olup 150 öğrenciye eğitim verebilecek fiziksel kapasiteye sahiptir.

Kurulduğu günden bu güne kadar her türlü sosyal etkinlikler, şenlikler, projeler ve eğitim-öğretim adına her türlü faaliyetlerle kendisini bir adım öteye taşımayı başarmıştır.