Berfin Anaokulu
BİÇER MAH. 706 SK. NO: 2 MERKEZ / HAKKARİ

VİZYON

Vizyonumuz:Okul Öncesi Eğitimde; koşulsuz sevgi ile beklentilerin hep önünde,kendine güvenen,kendi başına karar verebilen,öğrenme isteği duyan,üretici,aklın ve bilimin ışığında bireyler yetiştirerek, kalitesi ile örnek gösterilen bir kurum olmak.

MİSYON

Geleceğe umutla bakabilen, üretici, kişiliği sevgi ile yoğrulmuş, analiz ve sentez yapabilen, bilinçli, umutlu ve güzel ahlaklı çocuklar yetiştirebilmek için okul öncesi eğitim programımızın ışığı doğrultusunda eğitim vermek, çocuklarımızın gelişim alanlarını desteklemek.Okul öncesi eğitimde; topluma örnek bir kurum olarak geleceğimizin güvencesi olan çocuklarımız ve onları bize emanet eden ebeveynler adına kaliteli hizmet vermek

Öğretim Şekli :İkili:Sabahçı-Öğleci

İkili:Sabahçı-Öğleci

Sabah Giriş:07:30 Çıkış:12:30 Öğlen Giriş:12:30 Çıkış:17:30

Merkez

Medrese Mahallesi Bayındırlık Caddesi Öğrenci Pansiyonu Yanındadır.

Sportif Etkinlikler

Okulumuz "Sağlıklı Gelecek Sporla Gelecek" projesine aktif katılım sağlamaktadır.

Her yıl okulumuz tarafından "Bilim Şenliği" düzenlenmektedir.

Proje Çalışmaları

-"Baba Bana Masal Anlat" -"Bilim Şenliği" -"Trafikte Hayat Var" -"İngilizce Biliyorum Satranç Öğreniyorum" -"Sağlıklı Gelecek Sporla Gelecek"